Verantwoordelijk. Duurzaamheid door 100% recyclebare flesjes

duurzaamEen belangrijk onderdeel van onze producten is de verpakking. De verpakking beschermt de kwaliteit van ons water. Het belangrijkste verpakkingsmateriaal van ons water is PET. Oranjewater ziet de verpakking niet als afval maar als waardevolle grondstof voor 100% hergebruik. Wij zijn altijd op zoek naar manieren om de verpakkingen nog duurzamer te maken en zo het milieu minder te belasten. Lichtere verpakkingen door efficiënt gebruik van grondstoffen, recycling, hergebruik van verpakkingsmateriaal én hernieuwbare grondstoffen zijn hiervoor belangrijk, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze verpakkingen. Hierdoor wordt het milieu minder belast.

PET-flessen
PET is een kunststof. De afkorting staat voor polyethyleen-tereftalaat. PET-flessen zijn voor 100% te recyclen. Van oude PET-flessen worden niet alleen flessen gemaakt, maar ook kleding, dekbedden en tapijten. Door PET te recyclen wordt bespaard op grondstoffen. Bovendien is voor de recycling weinig energie nodig.

Lichtere verpakking minder grondstof
Onze verpakkingen worden steeds lichter. Nieuwe technologie en slim design maken dit mogelijk. Lichtere verpakkingen zijn in meerdere opzichten gunstig voor het milieu. Ze zorgen voor minder afval en leveren een besparing van grondstoffen. Tenslotte is er minder energie nodig voor bijvoorbeeld productie, transport en recycling. Dit verlaagt de uitstoot van CO2.

oranjewater logo

ORANJEWATER

bedrukte flesjes puur mineraalwater van een natuurlijke bron

  • Leverbaar vanaf 504 flesjes
  • Verkrijgbaar in 0,33, 0,50 en 0,75 liter flessen
  • 0,33 en 0,50 ltr flesjes zijn leverbaar met platte dop  of sportdop
  • Kunststof label met extra krasvaste laminaatlaag
  • Verpakt in handzame kartonnen dozen
  • Levertijd maximaal 5 dagen na goedkeuring artwork

Interesse in flesjes water?

Wilt u uw bedrijf op een pure, herkenbare, onderscheidende en verantwoorde manier onder de aandacht brengen? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op:

offerte1