Aandacht voor uw merk met bedrukte flesjes mineraalwater

ORANJEWATER. Specialist in bedrukte flesje water.

Oranjewater, bedrukte flesjes mineraalwater 0,33 ltr transparant label

UW WATER IS ONZE PASSIE

ORANJEWATER verzorgt strakke design flesjes puur mineraalwater van een natuurlijke bron, bedrukt met uw eigen logo op het label of etiket. Naast de 0,33 liter en 0,50 liter kunststof flesjes heeft Oranjewater ook 0,75 liter glazen flessen. Mineraalwater van een natuurlijke bron in bedrukte flesjes die voor aandacht zorgen.

U heeft de keuze uit 10 verschillende kleuren dop. Het full colour bedrukte kunststof label is voorzien van een extra krasvaste laminaatlaag. Hierdoor wordt het exclusieve karakter van de flesjes water extra versterkt.

Oranjewater is de specialist voor flesjes met een TRANSPARANT NON-LOOK LABEL. Naast onze full-colour bedrukte labels levert Oranjewater zonder meerprijs transparante labels.

PUUR. Zonder toevoegingen gebotteld bij de bron.

ONS WATER: NATUURLIJK MINERAALWATER

Oranjewater is puur Natuurlijk Mineraalwater uit de heuvels van Wales. Onder de heuvels met hun uitzonderlijke schoonheid wordt het water in de diepe rotslagen gedurende honderden jaren verrijkt, voordat het aan de bron wordt gebotteld; puur water zonder toevoegingen.

Onder streng toezicht wordt de constante kwaliteit van ons Natuurlijk Mineraalwater gewaarborgd. De neutrale pH en de mineralen zorgen voor een uniek natuurproduct. Met haar herkenbare zachte smaak onderscheidt Oranjewater zich van andere waters. Oranjewater is al sinds 2003 leverancier van Natuurlijk Mineraalwater met een privat label.  

Alleen water dat voldoet aan strenge eisen en controlevoorschriften mag Natuurlijk Mineraalwater genoemd worden.

HERKENBAAR. Excelleren door kwaliteit en eenvoud.

Oranjewater, bedrukte flesjes mineraalwater - assortiment bedrukte water flesjes en flessen

ASSORTIMENT

  • 0,33 liter bedrukte flesjes mineraalwater
  • 0,50 liter bedrukte flesjes flesjes mineraalwater
  • NIEUW: 0,33 liter glazen flesjes mineraalwater
  • 0,75 liter glazen flessen mineraalwater

  • full colour bedrukt kunststof label extra krasvaste laminaatlaag
  • transparante non-look labels als optie

  • platte dop (transparant wit, blauw, wit, rood, zwart, oranje, geel, groen, paars en roze)
  • sportdop als optie (blauw, wit, rood, zwart en oranje)
  • bedrukte glazen flessen mineraalwater standaard met zilverkleurige metalen schroefdop.

ONDERSCHEIDEND. Onze studio maakt u blij.

LABEL ONTWERP

Onze studio maakt aan de hand van uw eigen logo en speciale wensen een voorstel voor het label: professioneel, creatief en vooral met passie.

De kunststof labels zijn full colour bedrukt en worden afgewerkt met een extra krasvaste laminaatlaag. Hierdoor wordt de exclusieve uitstraling van het flesje nog meer versterkt. Oranjewater is specialist in non-look transparante labels. Onze ervaren ontwerpers verzorgen uw label.

Oranjewater, bedrukte flesjes mineraalwater - label ontwerp

ELEKTRISCH. 0% Emissie.

Image

GROEN TRANSPORT

Onze transporteur heeft in Nederland zijn eerste grote elektrische vrachtwagen in gebruik genomen. Daarmee zet ons logistieke bedrijf een volgende stap naar emissievrij bezorgen. Ze hebben al vele kleinere elektrische bestelauto’s  in gebruik. 

Met onder meer de inzet van duurzame transportmiddelen willen wij in de toekomst volledig emissievrije logistiek bedrijven. Als het gaat om het afleveren van pakketten, bezorgen wij nu al 70 procent van deze zogenaamde last mile CO2-neutraal. Deze eerste elektrische vrachtauto van ons logistieke bedrijf wordt toegevoegd aan de bestaande vloot van elektrische bestelauto’s die in Nederland al worden ingezet en die komende tijd verder wordt uitgebreid.

VERANTWOORD. 100% gerecycled plastic.

DUURZAAMHEID

NIEUW: Oranjewater is trots dat zij als eerste leverancier van private label water in Europa r-Pet 100 flesjes kan leveren. R-Pet 100 bestaat uit 100% recycled plastic.

Recycle

Een belangrijk onderdeel van onze producten is de verpakking. De verpakking beschermt de kwaliteit van ons water. Oranjewater ziet de verpakking niet als afval maar als waardevolle grondstof voor 100% hergebruik. Wij zijn altijd op zoek naar manieren om de verpakkingen nog duurzamer te maken en zo het milieu minder te belasten. Lichtere verpakkingen door efficiënt gebruik van grondstoffen, recycling, hergebruik van verpakkingsmateriaal én hernieuwbare grondstoffen zijn hiervoor belangrijk, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze verpakkingen. Hierdoor wordt het milieu minder belast.

Reuse

Onze flesjes zijn voor 100% te recyclen. Van oude flesjes worden niet alleen flessen gemaakt, maar ook kleding, dekbedden en tapijten. Door de flesjes te recyclen wordt bespaard op grondstoffen. Bovendien is voor de recycling weinig energie nodig.

Reduce

Onze verpakkingen worden steeds lichter. Nieuwe technologie en slim design maken dit mogelijk. Lichtere verpakkingen zijn in meerdere opzichten gunstig voor het milieu. Ze zorgen voor minder afval en leveren een besparing van grondstoffen. Tenslotte is er minder energie nodig voor bijvoorbeeld productie, transport en recycling. Dit verlaagt de uitstoot van CO2.

INTERESSE in bedrukte flesjes mineraalwater?

Oranjewater, bedrukte flesjes mineraalwater - collega offerte aanvragen

Vraag snel een offerte aan!

Wilt u uw bedrijf op een pure, herkenbare, onderscheidende en verantwoorde manier onder de aandacht brengen? Vraag een vrijblijvende offerte aan:


Offerte aanvragen